CHINEES KICKBOKSEN

Chinees Kickboksen

Sanda, ook wel bekend als Chinees kickboksen, is een vorm van full-contact vechtsport die zijn oorsprong vindt in China. Het combineert technieken uit verschillende vechtstijlen, waaronder traditionele Chinese vechtkunsten zoals kungfu, met moderne elementen zoals trap- en stoottechnieken uit het kickboksen.

De beoefenaars van Sanda moeten een goede balans vinden tussen aanval en verdediging, en ze moeten snel kunnen reageren op de bewegingen van hun tegenstander. Naast fysieke kracht vereist Sanda ook technische vaardigheid, behendigheid en strategisch inzicht.

Sanda heeft wereldwijd aan populariteit gewonnen en wordt erkend als een uitdagende vechtsport die zowel fysieke als mentale discipline vereist. Het biedt beoefenaars een effectieve manier om hun zelfverdedigingsvaardigheden te verbeteren, hun conditie te versterken en zelfvertrouwen op te bouwen.

In onze school bieden we contact- en non- contact training aan. Er kan zowel recreatief als competitief getraind worden. We hebben ongetwijfeld een groep die aansluit bij je interesse.


Family class Zoek je een leuke activiteit om samen met je kids te doen? Kom dan naar onze family class.
Kids class Op een speelse manier worden de technieken van de Chinese vechtsport aangeleerd. Ook conditie en lenigheid komen aan bod.
Fit class - non-contact Op een leuke manier werken aan een gezond en fit lichaam. Dit is een non- conact les, we leven ons uit op pads en kussens.
Ladies only Boksen om in vorm te geraken en je lekker in je vel te voelen? In onze Ladies only groep voel je je zeker thuis!
Mixed class Hier gebeurt het serieuze werk. Tieners en volwassenen trainen hier samen. Het tempo en de moeilijkheidsgraad worden hier opgetrokken.UURROOSTER EN LOCATIES

Herent

Kouterstraat 1 - Sporthal Bart Swings

Zaterdag
Mixed class / +9 jaar
14.30u
Ladies only / +13 jaar
15.30u
Grootlo

Kapelstraat 50 - Zaal De Magneet

Dinsdag
Mixed class / +11 jaar
20.00u
Tremelo

Veldonkstraat 10 - De Cocon - turnzaal

Donderdag
Fit class NV / +11 jaar
20.00u
Wezemaal

Aarschotsesteenweg 172 - De Rank - turnzaal

Maandag
Mixed class / +9 jaar
19.00u
Vrijdag
Fit class NC / +11 jaar
19.30u
Keerbergen

Putsebaan 103 - Sporthal Keerbergen

Woensdag
Kids class / +8 jaar
16.15u
Haacht

Dijkstraat 1 - Vrijetijdscomplex Den Dijk

Zaterdag
Family class / +8 jaar
17.00u